Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs/Privatna arhiva

Ivana Bekić, majka Nevene Pavlović (20) koju je u iznajmljenom stanu u Grockoj prošle nedelje ubio suprug, inače policijski službenik, Đorđe Pavlović (28), nakon čega je izvršio samoubistvo, oglasila se na svojoj društvenoj mreži potresnom porukom koju je posvetila ćerki.

„Prva subota,prvih nedelju dana bez tebe. Boliš sve jače… Trudim se da zbog seka budem jaka, pokleknem, pa se izdignem zbog njih dve… ali bol je jača od svega. Nema te. Nema tvog glasa, tvog smeha, tvog nadrndanog stava.. Eh, kada bi mogla da mi dođes, pa me vređaj, viči, psuj.. Samo da si kraj mene, majka bi sve podnela, kao i uvek, ali ovo ne znam kako ću“, navela je Ivana ispod Nevenine fotografije, a potom nastavila:

Foto:Privatna arhiva

„Tražim te u svemu… U kafi, na prozoru, u sobi na krevetu, dok perem suđe ili samo sedim… Tražim nešto što me asocira na tebe, da si tu. Znakova jedva da ima, ali iz srca nikada nećeš izaći. Bila si moje sve! Celi moj život sam posvetila tebi jer si bila slobodna u svemu… Pokušavala sam da te ukrotim, da ti pokažem pravi put. Znam i gde sam pogrešila i to sebi nikada neću oprostiti… Ali se nadam da ću sekama biti bolji primer, a ti budi uz mene kao i uvek i daj mi snage da ispunim sve zacrtano za u buduće. Podrško moja, živote moj, ljubavi moja, anđele moj, budi mi spokojna tamo gore gde briga vise nema. Voli te majka, beskrajno.“

Ubistvo i samoubistvo dogodili su se u prošli petak popodne u Grockoj, u stanu u koji su se Đorđe i Nevena Pavlović doselili pre nekoliko meseci. Kako je u razgovoru za Nova.rs ranije otkrila Nevenina majka, kobnog dana je Nevena došla kako bi pokupila stvari koje nije odnela u prvoj turi, pošto se dve nedelje pre toga iselila iz njihovog zajedničkog doma jer više nije želela da bude u braku sa Đorđem.

„Nevena je otišla na njegov nagovor, da dođe da pokupi stvari i da se lepo pozdrave, da ne okreću glavu jedno od drugog“, objašnjava Nevenina majka za portal Nova.rs. Međutim, Đorđe je izvadio pištolj i upucao nesrećnu devojku koja je na licu mesta podlegla povredama, a potom je izvršio samoubistvo. Ubrzo su na lice mesta stigli policija i Hitna pomoć, ali za ove mlade ljude je već bilo kasno.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Kako je ispričala, ovo nije bio prvi put da je Đorđe potezao pištolj na nesrećnu devojku. Prošli put to se dogodilo 20. januara, a tada je nasilnog policajca Pavlovića razoružao njegov otac, inače takođe policijski službenik.

Bonus video: Mesto nezapamćenog zločina u Zagrebu