Baranin Mladen Ćebić
Mladen Ćebić Foto: Facebook

Baranin Mladen Ćebić koji je pre nekoliko dana uhapšen u španskom gradu Malagi, povezan je sa “kavačkim klanom”.

Sumnja se da je reč o poznatom barskom reli-vozaču o čijem nestanku se nedavno pisalo, a ranije je hapšen u Srbiji i povezivan sa auto-mafijom i švercom droge i oružja, javlja crnogorska Borba.

Prilikom hapšenja kod Ćebića i njegovog prijatelja pronađeni su oružje i kriptovani telefoni, koji služe za njihovu međusobnu komunikaciju.

Sumnja se da je Ćebić usko povezan sa „kavačkim klanom“.

Kako su pisali mediji, on je 2018. uhapšen u Čačku, pod sumnjom da ima veze sa švercom droge, oružja i ukradenih vozila, iako prilikom pretresa stana u kome je živio nije pronađeno ništa što bi ukazvalo na njegovu povezanost sa tim poslovima.

Nakon što je uhapšen, isporučen je Crnoj Gori zbog istrage koja se protiv njega vodila u toj zemlji zbog raznih krivičnih dela.

„Sada me ispituju posredstvom Tužilaštva u Podgorici, vezano za krađu automobila u Srbiji s kojom nemam nikakve veze. Odazvao sam se i danas pozivu Tužilaštva i rekao im sve što sam imao. Čist sam kao suza, i želim da se stavi tačka sa manipulisanjem mojim imenom u negativnom kontekstu u bilo kom mediju“, rekao je tada za medije naglašavajući da je već duže neosnovano meta policije i pojedinih medija iz Srbije, iako, kako on kaže, nema nikakve veze sa svim tim.

Takođe, u žiži javnosti je bio i kada je neko objavio njegovu umrlicu na Fejsbuku.

Ćebić je i u februaru 2020. demantovao navode da je bacio eksplozivnu napravu na kuću šefa sprovodničke službe Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) Saše Burića u Crnoj Gori.

On je za tada saopštio da u Crnoj Gori nije već mesec i po dana, te da od kad je izašao iz Istražnog zatvora u Spužu boravi van Crne Gore.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar