Dragan Milovanović Crni Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

U tužilaštvu u Šapcu danas je, u postupku koji se vodi protiv Dragana Milovanovića Crnog, saslušan prvi svedok - čovek koji je vozio bager Nebojša Stojićević Jarin, saopštila je nevladina organizacija Otvorena građanska platforma Akcija.

„Ono što mogu da kažem jeste da on ne oseća apsolutno nikakvu krivicu. Svestan je šta je uradio i opravdava svoje postupke na različite načine i verovatno bi isto ponovio“, rekao je nakon saslušanja advokat Aleksandar Mijailović, koji zastupa Milovanovića.

Mijailović je kazao da će se postupak nastaviti daljim izvođenjem dokaza, a onda će tužilac odlučiti da li postoji osnovana sumnja ili ne.

Istakao je da porodica Milovanovića trpi strašne pritiske, jer ih zastrašuju, a u pitanju su crni automobili, „škoda superb“ „audi A8“, siva „škoda fabija“ i „momci koji su bili na mostu pre dve nedelje, sa palicama i čekićima“.

„Oni dolaze do kuće Milovanovića, parkiraju se u blizini, usporavaju, ubrzavaju ispred kuće, jednostavno daju porodici do znanja da ih obilaze“, objasnio je Mijailović.

Mijailović je pozvao policiju da radi svoj posao i dodao da će joj olakšati zadatak jer je odbrana Milovanovića identifikovala i automobile i određena lica koja se tu nalaze.

BONUS VIDEO: Zelenović i Crni: Ili ćemo se boriti ili ćemo se skloniti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare