Ilustracija Foto: Marko Radonjić/Nova.rs

Dve osobe nastradale su u dva požara koja su izbila tokom noći u Sremčici. Kako prenose mediji, vatrogasci su, na dve odvojene lokacije u ovom mestu, zatekli zasad neidentifikovana, ugljenisana tela.

Najpre je požar izbio juče oko 19.45 u prizemnoj kući u Ulici porodice Nešić u prigradskom naselju u Sremčici. Na lice mesta ubrzo su došle vatrogasne ekipe, koje su lokalizovale vatrenu stihiju. Do temelja je izgorela soba od 20 kvadrata, a u njoj je zatečeno ugljenisano telo, čiji identitet zasad nije poznat.

Samo nekoliko sati kasnije, tokom noći, izbio je još jedan požar u Škotskoj ulici, takođe u Sremčiči. Vatra je buknula u porodičnoj kući, a u gašenju požara učestvovalo je pet vatogasnih ekipa. U objektu koji se zapalio, pronađeno je jedno neidentifikovano telo.

Policija utvrđuje sve okolnosti ova dva slučaja.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana izbio je i veliki požar u zgradi u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu, u kojem je nastradalo čak šest osoba. Požar je izbio u zgradi poznatoj kao „televizorka“, a sem nastradalih lica, povređeno je još šest osoba. Povređeni su zbrinuti u bolnicama.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram