Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Kućica na Adi Bojani, u kojoj je uhapšen Miloš Marković (31), koji se sumnjiči za ubistvo Saše Klikovca (38) 18. jula u Zeti, u vlasništvu je roditelja službenika Uprave policije Crne Gore, pišu mediji.

Kako prenose crnogorski mediji, Marković je u pomenutoj kućici uhapšen u noći između ponedeljka i utorka, a hapšenje je sproveo Sektor za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije (SBPOK).

Pročitajte još:

U trenutku privođenja kod osumnjičenog je pronađeno oružje i novac, odnosno oko 20.000 evra. Crnogorski mediji navode da je Marković nakon ubistva Klikovca iznajmio kućicu u kojoj se krio, ali i da vlasnici nisu znali da je reč o beguncu.

Izvor crnogorskog portala Vijesti saopštio je juče i da je privedeni Marković do pre nekoliko godina radio za Baranina Alana Kožara, bliskog „škaljarskom klanu“, koji je ubijen prošle nedelje u Grčkoj.

Alan Kožar Foto: Savo Prelević/Vijesti

Inače, Marković, koji se sumnjiči za ubistvo Klikovca 18. jula u Zeti, saslušan je u utorak u Specijalnom državnom tužilaštvu. Samo nekoliko dana pre Markovićevog hapšenja, crnogorska policija privela je Marka Šukovića (29) iz Podgorice zbog sumnje da je učestvovao u pomenutom zločinu.

Podsetimo, Saša Klikovac ubijen je 18. jula 10 sati ujutru ispred porodičnog restorana. Kako su mediji tada izveštavali, napadač je prišao automobilu u koji je žrtva ušla i u njega sasuo nekoliko metaka.

Pročitajte još:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar