Foto:Nemanja Jovanović

J. Đ. (21) iz okoline Brusa određen je jednomesečni pritvor zbog sumnje da je posle porođaja usmrtila svoju bebu, koja je nađena na smetlištu, stotinak metara od njene kuće.

Prema rečima izvora upućenog u slučaj, devojka je navodno krila trudnoću zbog sramote.

„Živi u selu sa roditeljima, nije udata. Dobra je i pristojna, jako je i vredna. Čuli smo da je imala nekog momka koji joj je obećao brak, ali ju je ostavio kada je zatrudnela. Priča se da je krila trudnoću, kako ne bi pukla bruka“, kažu komšije i dodaju da je J. Đ. sve vreme radila u prodavnici, te da niko ništa nije primetio.

Po selu kruže razne priče o porođaju J. Đ.

„Prema jednoj verziji, porodila se u kući, a prema drugoj, u šumi i navodno joj je pomagala neka starica. Međutim, to je puko nagađanje, jer niko drugi nije priveden“, kaže izvor. Inače, da se J. Đ. porodila otikevno je kada je u četvrtak otišla kod lekara zbog krvarenja i bolova.

„Na deponiji je u džaku od praška za veš nađeno mrtvo novorođenče. Ima indicija da je dete rođeno živo. J. Đ. je trenutno u bolnici pod stalnim nadzorom policije, a kada njeno zdravstveno stanje bude dozvolilo, biće saslušana u tužilaštvu“, kaže izvor za naše medije.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar