Veljko Belivuk Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Vojvođanski biznismen Vladimir Vrbaški, prema pisanju medija, nalazi se pod istragom nadležnih državnih organa zbog sumnje da je sarađivao sa uhapšenim vođom navijača Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja.

Naime, prema nezvačnim saznanjima, Vrbaški je nalazi pod istragom zbog sumnje da je prao nelegalno stečen novac za grupu Belivuka, odnosno da je kupovao određena preduzeća i firme.

Pročitajte još:

Zasad nije poznato da li se Vrbaški nalazi pod budnim okom istražnih organa jer je navodno blizak Stefanoviću, s obzirom da su u proteklih nekoliko nedelja intenzivni napadi na ljude koji su bliski struji aktuelnog ministra odbrane.

Inače, činjenica je i da je Vrbaški svoju imperiju u poslednjih nekoliko godina znatno povećao, odnosno od dolaska Srpske napredne stranke na vlast.

Podsetimo, dosad je zbog saradnje sa grupom vođe navijača Veljka Belivuka uhapšeno dosta osoba, a pojedini su privedeni na informativne razgovore. Poslednji u nizu bio je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, dok je samo dan kasnije saslušana i nekadašnja državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ipak, advokat Hrkalovićeve istakao je ranije za naš portal da Dijana nije saslušana zbog Belivuka, već zbog ugroženosti predsednika Srbije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare