Foto:Screenshot/Facebook/Sandra Denda

Nekadašnja voditeljka "Kuće od srca" oglasila se na Fejsbuk profilu, nakon jučerašnje nesreće u kojoj je poginula organizatorka pomenutog serijala Jasmina Mihajlović (47), optuživši produkciju za udes jer neće da angažuje profesionalnog vozača.

Denda je i sama pre nekoliko godina doživela udes, dok je radila emisiju za pomenuti serijal, i ona je tada jedva preživela. Bivša voditeljka se u svom obraćanju na Fejsbuku osvrnula na jučerašnju nesreću, rekavši da je produkcija „Kuće od srca“ kriva jer je angažovala nemarnog vozača.

Pročitajte još:

„Tuga još jedne porodice zbog nemarnosti vozača iz produkcije „Kuća BEZ srca“. Zar je toliko skupo angažovati vozača? Zar su ljudski životi toliko jeftini kada su u rukama jednog bezdušnika?“, napisala je Denda.

Podsetimo, udes, u kojem je nastradala organizatorka „Kuće od srca“ Jasmina Mihajlović, dogodio se juče, kada je kamion „skanija“, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet „fijat“, u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala.

Mihajlovićeva je podlegla povredama u bolnici, dok je vozač preživeo.

Foto:printscreen/nstagram./jasminamihajlivic

Ovo nije prva nesreća koja je zadesila ekipu serijala „Kuća od srca“. Naime, 2018. godine su, tadašnje voditeljka i producentkinja serijala „Kuća od srca“, doživeli tešku saobraćajnu nesreću kod Kovina.

U udesu je voditeljka Sandra Denda jedva izvukla živu glavu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar