Beograđanin divljao u Budvi, pokosio šest pešaka

Hronika 23. jul. 202112:06 > 12:07
Podeli:
Foto:E-Stock/Petar Jovanović

Budvanska policija raspisala je poternicu za Beograđaninom L. B (20) koji je u jedan sat iza ponoći divljao gradskim ulicama i tom prilikom pokosio šest pešaka.

Pročitajte još:

Policijske patrole su sinoć blokirale izlaze iz grada, nakon što je pronađen BMW na putu ka brdu Topliš, koga je Beograđanin ostavio bežeći od policijske potrage.

Kako je „Vijestima“ rečeno mladić je oko 1.15 časova na glavnom gradskom bulevaru izazvao saobraćajnu nezgodu gde je povredio sedam pešaka koji su se zadesili na trotoaru vraćajući se iz grada.

Povređeni su A.C. (19) iz Loznice, S.B. (18) iz Banje Koviljače, N.L. (18) iz Tršića, N.M. (19) iz Banje Koviljače, Lj.P. (70) iz Ohrida i N.C. (50) iz Ohrida.

Svi pešaci zadobili su lakše telesne povrede, ukazana im je hitna medicinska pomoć i transportovani u kotorsku bolnicu.

Nakon što ih je pokosio, Beograđanin nastavlja da vozi, te se nije zaustavio da vidi šta je sa povređenima.

Ubrzo na lice mesta dolazi policija, a patrole interventne jedinice CB Budva kreću u potjeru.

Mladić je pokušao da preko Topliša pobegne iz Budve, ali nakon što je vidio da je grad blokiran pravi još jednu saobraćajnu nezgodu oko 1.20 časova na Jadranskom putu udara u Tojotu, a potom i još nekoliko parkiranih automobila .

Tada izlazi iz automobila i beži u naselje.

Policijska akcija je i dalje u toku i traga se za mladićem. Policija je uspela da identifikuje o kome se radi i obavešteni su svi granični prelazi.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar