U Beogradu dve osobe ranjene nožem, prebačene u Urgentni

Hronika 03. jul. 202108:20
Podeli:
Beograd, splavovi, splav, klubovi, klub
Ilustracija Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

U Beogradu su sinoć dva muškarca zadobila teške povrede od uboda nožem, a jedan motociklista u saobraćajnoj nesreći, rečeno je u Hitnoj pomoći.

U 19.44 sati ekipa Hitne pomoći je intervenisala u ulici Žorža Klemansoa gde je jedan muškarac (38) pronađen sa teškim telesnim povredama od ubadanja nožem. Povređeni je prenet u Urgentni centar gde mu je urađena reanimacija.

Slična situacija i u 20.03 u Dositejevoj ulici, gde je mlađi muškarac (28) teško povređen u napadu nožem i potom prenet u Urgentni centar na reanimaciju.

U 21.16 u Požeškoj ulici na Banovom brdu dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je teško povređen motociklista (23) koji je takođe prevezen u UC na reanimaciju.

Tokom noći dežuralo je 20 ekipa, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 98 puta puta, od toga 28 intervencija na javnim mestima.

Kako kažu u Hitnoj pomoći tokom noći su se javljali uglavnom hronični bolesnici zbog bola u grudima, asmatičari i oboleli od hroničnih obvoljenja, kao i građani koji su se raspitivali za simpome kovida-19.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar