Ferat Asanović Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Protiv Aleksandra Selimovića (35) iz Gornjeg Matejevca podignuta je optužnica u Višem javnom tužilaštvu u Nišu zbog sumnje da je nasmrt pretukao harmonikaša Ferata Asanovića (68).

Podsetimo, osumnjičeni i njegova žrtva su zajedno proveli veče u jednoj niškoj kafani. Ferat je svirkom na harmonici i pesmom zabavljao goste da bi oko ponoći odlučio da prekine sa muzikom. To se nije dopalo Selimoviću koji ga je nakon izlaska na ulicu napao i pretukao, piše „Telegraf„.

Pročitajte još:

„Ferat je gostima svirao i pevao a A.S. mu je naručene pesme plaćao. Zajedno su pili i družili se da bi mu Ferat u jednom trenutku kazao da mu je dosta i da je sa zabavom gotovo. Oko ponoći su zajedno izašli iz kafane kada je, kako se sumnja, besan što ga je Ferat odbio, A.S. brutalno pretukao nesrećnog čoveka. Njegovo telo je oko 3.30 sati iza ponoći primetio jedan prolaznik i obavestio Hitnu pomoć. Harmonikaš je u besvesnom stanju odvezen u niški Univerzitetski klinički centar gde je ubrzo preminuo“, navode sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Ferat je dugo godina živeo u niškom naselju Stočni Trg dok je poslednje dane proveo u prihvatilištu za socijalno ugrožene osobe. Njegove komšije ga pamte kao izuzetno dobrog i mirnog čoveka.

Selimoviću preti kazna do 12 godina zatvora.

BONUS VIDEO: Hapšenje i zaplena marihuane u Jagodini

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar