Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Dejan Živančević

Zoran Jakovljević, advokat profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koga je nekoliko devojaka prijavilo za silovanje i nedozvoljene polne radnje, među kojima je i glumica Milena Radulović, zatražio je izuzeće postupajućeg sudije. Kako saznajemo, on tvrdi da je tužilac pristrasan.

Saslušanje treće devojke, koja je davala iskaz u vezi optužbi za silovanje i nedozovoljene polne radnje od Aleksića, prekinuto je danas jer je njegov advokat zatražio izuzeće postupajućeg zamenika tužioca, potvrđeno je portalu Nova.rs.

Jakovljević je za naš portal potvrdio ovu informaciju.

Pročitajte još...

On smatra da je tužilac pristrasan, jer onemogućava oštećenima da odgovaraju na sva pitanja branioca osumnjičenog Aleksića.

Podsetimo, osumnjičeni se tereti u periodu od 2008. do 2020. godine, za izvršenje osam krivičnih dela silovanja i nedozvoljene polne radnje, na štetu šest oštećenih, od kojih je jedna maloletna, prema ostalim ostećenima su radnje izvršenja preduzete i dok su bile maloletne i nakon punoletstva.

Aleksić je na jučerašnjem saslušanju negirao krivicu i njemu je određen pritvor.

Miroslav Mika Aleksić Foto: Dejan Živančević

Aleksića je prijavilo više devojka za silovanje i seksualno uznemiravanje, među kojima je i glumica Milena Radulović. U potresnoj ispovesti ispričala je da ju je Aleksić prvi put silovao početkom novembra 2012. godine, kada je imala 17 godina, a on 61.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar