Ilustracija: Shutterstock

Stanarima u Ulici Koste Bogdanovića u beogradskom naselju Krnjača već danima sporadično nestaje struja, pa desetine ljudi ostaje u mračnim i hladnim domovima. O tome nas je obavestio čitalac koji, kako tvrdi, sa trudnom ženom sedi zamotan u ćebe.

Da stvar bude dramatičnija, niko od nadležnih se ne javlja na telefon, kvarovi ostaju nesanirani a problem i dalje nije rešen.

Jedan od stanovnika ove ulice požalio se redakciji portala Nova.rs na nazavidnu situaciju u kojoj se našao tuđom greškom.

„Danima i noćima nestaje struje, grejemo se na električnu energiju i nije normalno da se mrznemo u 21. veku. Supruga mi je trudna, a u naselju ima mnogo beba i male dece. Sramota je da nemamo struju, da ne možemo deci da spremimo hranu, a pri tom nigde nema informacija kako bismo se organizovali. Posmrzavasmo se, sedimo zamotni u ćebad, strašno. Zbog ovakvih ispada da struja nestaje i dolazi na 5 min pa opet nestaje, „crkao“ mi je radijator, a i televizor, za šta, naravno, niko neće snositi odgovornost. Ironično je to što u ulici radi gradska rasveta a mi struju nemamo. Niko ne zna zašto“, ljut je.

Kako zabrinuti građanin navodi, nemoguće je saznati zašto, jer se na dežurne brojeve telefona niko ne javlja.

„Želim informaciju iz kog razloga nema struje u ulici, kao i kada možemo očekivati da ćemo imati struju. Takođe, želim da zaposleni na davanju informacija građanima snose posledice jer svoj posao ne rade kako treba pa mi snosimo posledice jer je nemoguće dobiti bilo kakvu informaciju putem telefona za informacije i prijavu kvarova. Broj telefona koji je za prjavu kvarova, 011/39-57-799 je nemoguće dobiti, a na svim info centrima se javlja aparat koji odgovara da nema planiranih isključenja na adresi, kao ni kvarova“, ogorčen je naš sagovornik koji je hteo da ostne anoniman (ime poznato redakciji).

I Nova.rs pokušala je da dobije nekoga od nadležnih, ali se na broj telefona koji besprekidno okreću i naši slušaoci nike nije javio sve što smo čuli je „svi operateri su trenutno zauzeti“.

Bonus video: Koliko smo preplatili grejanje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar