Foto:N1

Dokumentarni film "Zaključani", autorke Maje Nikolić, privukao je veliku pažnju i gledanost. Na televiziji N1 sinoć je emitovana priča koja prati naše živote za vreme pandemije, sve ono što nam se dešavalo i što smo osećali tokom vanrednog stanja i straha od "nepoznatog i nevidljivog neprijatelja". Ipak, ima i onih koji nisu mogli da ovaj film isprate u potpunosti, jer, gle čuda, nisu imali ton.

Stanovnici Surdulice koji su želeli da pogledaju dokumentarac o svemu što se dešavalo tokom dva meseca vanrednog stanja i o odlukama vlasti koje su uticale na svakog pojedinca, to nisu bili u prilici jer je u trenutku dok se film emitovao na televiziji N1 ton bio isključen. Mogli su da gledaju film, ali ne i da čuju ton.

Još uvek nema zvaničnog objašnjenja zbog čega je to bilo tako.

Za sve one koji nisu mogli ili nisu stigli da odgledaj i odslušajuu ovo svedočanstvo o našoj zaključanosti, na raspolaganju je snimak:

Jedan od sagovornika iz filma „Zaključani“, bivši fudbalski sudija Ninoslav Spasić je iz Surdulice, a to je ujedno i rodno mesto autorke filma Maje Nikolić.

Maja Nikolić rekla je za Nova.rs da joj je o tom incidentu poruku poslao upravo Ninoslav Spasić.

Foto: N1

Prema njenim rečima, u kablovskom sistemu KTS Surdulica, na svim drugim kanalima imali su normalan prijem i ton osim na kanalu N1.

Odmah po završetku filma vratio se i ton.

„Cela Surdulica je čekala da vidi taj film zbog Ninoslava Spasića“, rekla je Nikolićeva, dodajući da se film nisu mogli da gledaju ni stanoivnici Vladičinog Hana koji je desetak kilometara udaljen od Surdulice.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare