Foto: TvPink

Predsednik Srbije najavio je na današnjoj konferenciji za novinare da će narednih dana ići u dolinu Jadra i razgovarati sa ljudima koji tamo žive o eksploataciji litijuma u tom kraju.

“Želim da vas obavestim da ću u naredih nekoliko dana boraviti na području ovih sela i hoću da razgovaram sa tim ljudima. Ja znam koliko ima mojih političkih protivnika i ljudi koji se suprotstavljaju bilo čemu. Hoću da idem a da ne donosimo nikakvo rešenje jer hoću da čujem ljude. Idem hladne glave želeći da čujem njihovo mišljenje i želeći da im predstvanim šta je to što možemo da dobijemo i da izgubimo bez ikakvog rešenja u glavi”, rekao je i dodao:

Povezane vesti:

„Hoću da zajednički izmerimo šta je to što nam donosi dobro, šta nam donosi loše. Bez ikakvog skrivanja od bilo koga, hoću da odgovorim na sva pitanja.”

Naveo je da hoće da razgovara isključivo sa narodom, ne i sa političarima ni sa tajkunima – tajkunom Ćutom, tajkunom Zelenovićem, tajkunima Đilasom i Jeremićem.

“Hoću da razgovaram sa ljudima iz svih ovih deset sela”, rekao je Vučić i dodao je da je njegov posao da istrpi “od paradajza, preko jaja do sekire”.

 

****

BONUS VIDEO: Nova.rs u Jadru

 

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar