Foto:TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIC/

Traktori ostaju parkirani ispred zgrade Vlade Vojvodine u Novom Sadu i ponovo blokiraju Bulevar Mihajla Pupina, koji je proteklih nekoliko sati bio otvoren za saobraćaj, prenosi N1. Nova blokada počela je u 18 časova, a zatvoren je Bulevar Mihaila Pupina od Varadinskog mosta do Uspenske crkve.

Prethodno je saobraćaj oko 15 časova bio blokiran na sat vremena, a ratari su zatim traktore vratili ispred Banovine.

Prema saznanjima 021.rs, poljoprivrednici su tada ponovo poslali zahteve Ministarstvu poljoprivrede i naveli su da čekaju odgovore.

Oni su blokade postavili nakon pregovora koji su u Beogradu, između predstavnika poljoprivrednika i predsednice Vlade Ane Brnabić, završeni bez ispunjenja zahteva paora.Kako su ranije javili reporteri 021.rs, tada su bili blokirani Varadinski most i deo Bulevara Mihajla Pupina. Nekoliko policajaca bilo je na licu mesta, ali nisu sprečavali protest. Nekoliko vozača je automobilima zaobišlo traktore prolaskom preko trotoara.

PROČITAJTE JOŠ

Na Varadinskom mostu bilo je desetak traktora, a ispod mosta njih pet, šest. Ljudi su prelazili peške, eventualno skuterima, biciklima i motorima. Autobusi GSP-a skretali su ka Žeželju.

BONUS VIDEO: Poljoprivrednici stigli u Vladu Srbije 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare