Foto: Beoinfo, Vesna Lalić/Nova.rs

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, ponovo je uhvaćen u laži, pokušavajući da demantuje pisanje portala Nova.rs, kojim smo raskrinkali još jednu u nizu Vesićevih brljotina - otvaranje nepostojećeg vodovoda u mestu Trešnja, u Gradskoj opštini Sopot.

Podsetimo, zamenik gradonačelnika Goran Vesić i predsednik GO Sopot Živorad Milosavljević u nedelju 20. marta obišli su naselje Trešnja, gde su svečano otvorili nepostojeće radove na izgradnji vodovoda. Za tu priliku dovezli su dve mašine – bager i traktor za vertikalno bušenje i uz pomoć četiri radnika iz mesne zajednice Ripanj i uz prisustvo meštana Trešnje svečano započeli radove na vodovodu.

Foto: Beoinfo

Dva dana kasnije, ekipa portala Nova.rs se, po prijavi meštana Trešnje, uputila u ovo podavalsko naselje i konstatovala faktičko stanje – svi započeti radovi su obustavljeni, otkopane rupe za vodovodne cevi su zatrpane a mašine koje su prethodno izvedene na teren kako bi paradirale uz zamenika gradonačelnika, su povučene.

Nakon što je naš portal pokazao kako Goran Vesić manipuliše građanima Beograda, ubrzo se oglasio i sam Vesić, koristivši dobro poznati i više puta primenjivani metod – „naprednjački flaster“. Naše izveštavanje nazvao je profesionalno izmišljenim, rekavši da „laži uvek demantuje dokazima“. A za dokaze je priložio slike i snimke iskopavanja nekakvih rupa nastalih na nepoznatoj lokaciji.

Ubrzo su na adresu našeg portala stigle poruke od meštana Trešnje, koji su rekli da je video kojim Vesić demantuje pisanja portala Nova.rs napravljen u Ripnju, gde se gradi gasovod, a ne na Trešnji. Uz pismo meštana Trešnje dobili smo i materijalne dokaze koji potvrđuju naša ranija pisanja.

Evo kako su radovi na „vodovodu“ u Trešnji izgledali na dan svečanog otvaranja.

Foto: Beoinfo

Evo kako izgledaju danas.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

BONUS VIDEO: Dobrica Veselinović Nije rešenje da Vesića zamenimo istim čovekom

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare