Goran Vesić Foto: TANJUG/ PREDRAG MITIC/bs

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je završeno asfaltiranje druge kolovozne trake u Bulevaru patrijarha Pavla iz pravca Košutnjaka i da će tokom nedelje biti izvršeno saobraćajno obeležavanje, čime će i taj kolovoz biti otvoren za vozače.

Kako je preneo Beoinfo, Vesić je rekao da su u toku radovi na „baštici“ između dve saobraćajne trake, namenjenoj javnom gradskom prevozu, čiji se završetak radova očekuje do kraja septembra 2022. godine.

„U međuvremenu se izvode radovi na izgradnji treće faze rekonstrukcije Bulevara patrijarha Pavla, a to je deonica od skretanja za Košutnjak do mosta na Adi odnosno petlje Hipodrom. Nova ulica će biti postavljena u koridoru koji je nekada korišćen za železničku prugu tako da je potpuno zaobidjen Topčiderski park“, naveo je on.

Kako je istakao zamenik gradonačelnika, kada svi radovi budu završeni, sa Mosta na Adi prema Rakovici neće se više skretati levo u usku ulicu koja je „saobraćajna crna tačka“ pored Topčiderskog parka, već će vozila koristiti novi bulevar sa četiri trake oko parka sve do raskrsnice sa ulicom Pere Velimirovića.

Bonus video: Pokušaj snalaženja u novom Kliničkom centru Srbije

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar