Foto:printscreen/facebook.com/gosavskivenac

Sajam ne radi, otkazane su sve sajamske manifestacije, ali igraonica na sajmu namenjena najmlađima očigledno - radi. Jer, Opština Savski venac, u sred pandemije, deli čak 6.000 vaučera za zabavni park na Beogradskom sajmu!

„U okviru Dečje nedelje za decu sa Savskog venca obezbeđeno je šest hiljada besplatnih vaučera za zabavni park ‘Star land’ na Beogradskom sajmu“, saopštila je ova lokalna samouprava.

[ДЕЦИ СА САВСКОГ ВЕНЦА БЕСПЛАТНИ ВАУЧЕРИ ЗА ИГРАОНИЦУ]У оквиру „Дечје недеље“ за децу са Савског венца обезбеђено је…

Posted by Gradska opština Savski venac on Понедељак, 05. октобар 2020.

Vaučere su  prostorijama opštine direktorima osnovnih škola i Predškolske ustanove „Savski venac“ uručili zamenik predsednika GO Savski venac Uroš Tripković i član Veća Vladimir Pavlović, u prisustvu predstavnika zabavnog parka „Star land“ i kompanije „Imex City“, koja je donirala besplatne vaučere.

Vaučeri su deljeni protekle nedelje, ali ih – ima još.

A, svega nekoliko dana pre „svečanog uručenja ulaznica“, dr Darija Kisić Tepavčević je istakla da, kada je reč o „održavanju sajmova i drugih manifestacija  Krizni štab smatra da održavanje manifestacija ne treba dozvoliti, bez obzira na to što je povoljna epidemiološka situacija“

„Ne treba da stvaramo preduslove da se ovako stabilna situacija pogorša“, napomenula je Kisić Tepavčević 28. septembra 2020.

Važno je da je „Zdravlje – na prvom mestu!“ kako je sama opština ukazala samo nekoliko dana po započinjanju podele vaučera.

Трибина под називом "Здравље на првом месту" биће одржана сутра у дворишту Куће краља Петра на Сењаку.

Posted by Gradska opština Savski venac on Четвртак, 08. октобар 2020.

Podsetimo, preventivnim merama predviđena su jasna pravila i za boravak dece u školama, ali i u vrtićima.

Uz obavezne maske i držanje distance, smanjen je i broj dece koja istovremeno mogu da borave u jednoj prostoriji, odnosno učionici.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare