Upozorenje AMSS: Oprez zbog velike količine vode na kolovozima

Društvo 19. jul. 202119:53 > 19:56
Podeli:
Foto: Tamara Marković/Nova.rs

Povremeno jači pljuskovi praćeni jakim vetrom mogu doneti veću količinu vode na kolovoze, zbog čega Auto-moto savez Srbije savetuje vozačima oprezniju vožnju.

AMS S takođe upozorava vozače na izmene u režimu saobraćaja zbog radova na pojedinim putevima.

Tako će se od 21. do 23. jula od 7 do 17 časova izvoditi radovi na deonici petlja Zmaj – petlja Aerodrom, u smeru ka Šidu, zbog čega će za saobraćaj biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Do 21. jula izvodiće se radovi na ITS opremi u tunelu Savinac. Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna i vozna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Od danas do 26. jula biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza na deonici petlja Vodanj – petlja Kolari, u smeru ka Nišu. Tokom izvođenja radova u smeru Beograd – Niš za saobraćaj će biti zatvorena preticajna i vozna saobraćajna traka. Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i zaustavnom saobraćajnom trakom smera kretanja.

U smeru Niš-Beograd za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Do 28. jula produžavaju se radovi na izgradnji stuba mosta, na delu državnog puta Bubanj Potok (most 32) u smeru Beograd-Niš. U zoni radova za saobraćaj je zatvoren deo zaustavne trake.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS – dobijenim u 17:15 časova na putčkim terminalima na graničim prelazima vozila čekaju 30 minuta na Preševu i Gostunu, dok na ostalim prelazima nema zadržavanja.

Na teretnim terminalima vozila čekaju 90 minuta na Horgošu, 120 minuta na Kelebiji i Batrovcima, 60 na prelazu Šid i 30 na prelazu Gostun.

BONUS VIDEO: Počelo nevreme u Beogradu

Komentari

Vaš komentar