Foto: budihuman

Kristina Obradović iz Loznice, posle duge borbe da se oporavi od povreda koje su je prikovale za invalidska kolica, nažalost je preminula. Tužne vesti saopštio je njen otac Željko Obradović. Porodici je u pomoć pritekla Fondacija "Humanost bez granica", preko koje su se prikupljale donacije za lečenje i koja će sada snositi sve troškove sahrane.

Najteže trenutke koje može da doživi jedan roditelj, Kristinin otac Željko, saopštio je preko društvenih mreža.

“Nema više moje ćerke, moje jedinice, tatine mezimice. Nažalost, posle borbe od pet meseci u bolnici, moja ćerka je preminula u 23. godini. Devet godina su trajale njene muke”, potresnom objavom oprostio se Željko Obradović od ćerke Kristine koja se godinama borila da stane na svoje noge.

Kristina je u 14. godini doživela tešku povredu, kada je pala sa pet metara visine.

Zadobila je prelom šestog vratnog pršljena i od tada je krenula njena borba i borba njene porodice da ponovo stane na noge.

Foto: budihuman

Nažalost, posle devet godina terapija i borbe da ponovo prohoda, mlada Kristina nije izdržala.

Za Kristinino lečenje i terapije građani su donirali novac preko fondacija “Budi human” i “Humanost bez granica”.

Foto: budihuman

Ova mlada i hrabra devojka poslednjih pet meseci provela je u bolnici na lečenju, a sada je, u najtežim trenucima, uz njenog oca Željka, Fondacija Humanost bez granica, koja je objavila da će snositi sve troškove Kristinine sahrane.

“Sve nas je potresla vest da je Kristina Obradović preminula u 23. godini. Porodici i posebno ocu Željku, koji se do poslednjeg dana borio za svoju ćerku, želimo i ovim putem da izjavimo iskreno saučešće u ime svih nas iz Fondacije  Humanost bez granica. Naša Fondacija će snositi sve troškove sahrane”, objavila je ova fondacija.

Kristina Obradović je  od druge godine života, živela samo s ocem, koji je imao puno starateljstvo.

Mesto i vreme sahrane mlade devojke iz Loznice biće naknadno saopšteni.

BONUS VIDEO: Humane Vranjnake prikupljaju pomoć za one kojima je potrebna

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar