Tepić objavila fotografije srpskih bolnica: Ovo je horor

Društvo 29. okt. 202012:05 > 13:3211 komentara
Podeli:
Foto: Twitter/Marinika Tepić

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je na društvenoj mreži Tviter fotografije, kako tvrdi, unutrašnjosti Infektivne klinike u Novom Sadu, odeljenja za hirurgiju u bolnici u Smederevu i kupatila porodilišta u Kruševcu.

„Ovo je deo Infektivne klinike u Novom Sadu, bez lifta. Medicinari vuku rukama i nosilima na sprat nepokretne pacijente. Hirurgija u bolnici u Smederevu horor. Kupatila u porodilištu bez tople vode, a klika njih ne obilazi, što ne vidiš toga nema politika“, napisala je Tepić.

Podsetimo, ranije je Tepić objavila fotografije za koje, kako tvrdi, prikazuju uslove rada u EPS-u. Prema njenim rečima, radnici na najtežim poslovima u ovoj državnoj firmi su se u nekoliko navrata pobunili zbog nehumanih uslova za rad, ali niko nikada njihove apele nije razmatrao.

Pročitajte još...

„Zaposleni u EPS-u, koji rade na najtežim poslovima nemaju gde ruke da operu. U radnim jedinicama gde su nehumanim uslovi rade i žene, ali niko iz uprave ne vodi brigu o njima”, rekla je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić za Nova.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar