Foto: TANJUG/TARA RADOVANOVIC

U okviru panela "U susret drugom talasu" izbila je rasprava među članovima Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa dr Branimira Nestorovića, dr Darije Kisić Tepavčević i dr Predraga Kona.

„Kad slušam Dariju, uopšte ne mogu da verujem da je prošlo tri meseca od onog nesrećnog februara kad je sve počelo. I stvarno nismo znali šta radimo. Imali smo dva modela, optimistički i pesimistički i prošli smo bolje nego optimistički, bolje nego najoptimističkiji model koji smo imali“, rekao je na početku svog izlaganja pulmolog Branimir Nestorović.

Dodao je da stvarno ne zna koje mere je Krizni štab donosio.

„Teško je to reći, bio je haos, bio je priličan haos i…“, rekao je Nestorović nakon čega ga je prekinula dr Darija Kisić Tepavčević.

Povezane vesti:

„Izvinite ja moram odmah da se umešam. Itekako smo znali šta radimo, samo nismo prebrojavali svakog dana utiske, a itekako smo znali šta radimo“, rekla je ona, na šta se Nestorović nasmejao i prokomentarisao:

„Dariju stalno boli glava od mene… Šte ćeš, ja ću da joj kupim piće“,  kazao je Nestorović i dodirnuo doktorku po ramenu.

Tačku na celu priču o tome da li su znali ili nisu znali šta rade stavio je epidemiolog Predrag Kon.

„Sve vreme smo znali tačno šta radimo. Bez sekunde dvoumljenja“, rekao je Kon stavljajući tačku na diskusiju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare