Stan u A bloku iznajmljen na dan, pa demoliran

Društvo 30. jan. 202122:3645 komentara
Podeli:
Foto: Printscreen/Twitter/Lažna ekonomičnost

Vlasnik stana u A bloku u Beogradu, koji se bavi izdavanjem nekretnina na dan, postavio je na društvenim mrežama snimak onoga što je zatekao nakon što su zakupci otišli, a to je gomila smeća, praznih flaša, opušaka, flaša i konzervi.

Luksuzni stan bukvalno je preko noći demoliran, a sudeći po snimku, zakupci su otišli u brzini, jer je iza njih ostalo dosta razbacane garderobe.

 

„Garnitura od 18.000 evra. Ja se ne sećam da je mene bilo šta, ikada, ovako zaprepastilo u životu“, rekao je autor videa na početku snimka, a zatim na kraju zaključio:

„I posle se pitaju klijenti zašto vlasnici skupih stanova traže dva ili tri depozita. Ovom vlasniku ni osam depozita ne može da nadomesti štetu“, kaže na kraju.

U komentarima na ovaj snimak, tviteraši su dali i moguće objašnjenje.

„Stanove na dan iznajmljuju klinci i prave žurke koje se za par sati pretvaraju u orgije. Samo komšiluk zna kako im je dok slušaju i trpe taj haos. Klinci divljaju zabole ih, nije njihovo, platili su, a ne smetaju roditeljima…. Za stanodavca laka para, a i njih zabole za komšije“, napisao je jedan od njih.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar