Polazak skola djaci ucenici osnovci
Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Poštanskim radnicima u ekspozituri 144 u Zemunu rečeno je da će ih ubuduće čuvati policija, saopštio je Sindikat radnika pošte Sloga.

Kako navode, radnici te pošte su od novembra prošle godine svakodnevno na udaru ljutih stanara zgrade u kojoj se nalazi poslovnica, jer ih polivaju vodom i gađaju jajima.

PROČITAJTE JOŠ

U tom sindikatu kažu da je radnike, nakon što su u nedelju najavili mogućnost da obustave rad, jutros obišao direktor i obećao da će ih do rešenja problema ubuduće čuvati policijska patrola.

„Nadamo se da je prisustvo policije u ekspozituri samo privremenog karaktera i da neće predstavljati i zaštitu očigledno lošeg ugovora javnog preduzeća Pošta Srbije o zakupu prostorija u stambenoj zgradi gde je nemoguće vršiti dostavu paketa, zbog čega je uostalom problem i nastao“, ocenjuju u saopštenju.

Navode da je poštanska poslovnica 144 u Zemunu, u ulici Prve pruge 1 sa tri automatizovana šaltera otvorena 15. novembra, a da je stanarima pre otvaranja rečeno da će tu biti šalteri sa uplatom – isplatom, ali ne i dostavna pošta sa kuririma Post ekspresa.

„Ubrzo nakon otvaranja uočeni su ozbiljni problemi za stanare zgrade i zaposlene koji se ogledaju u buci kamiona koji dovoze razmenu pošte u 4 sata ujutru, a pošto ne postoji adekvatni prilaz ekspozituri, skeniranje pošiljaka se obavlja napolju, ispred zgrade, zbog čega ih ljuti stanari sa svojih terasa polivaju vodom, gađaju jajima i drugim predmetima opasnim po život“, saopštila je Sloga.

BONUS VIDEO: Građani zbog dva zakona blokirali Srbiju, specijalci blokirali građane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare