Foto: Shutterstock

Iako je izjavio da od jutros svi građani Mladenovca imaju vodu, realnost je oštro dematovala laži predsednika opštine Vladana Glišića. Građani javljaju da vode nema, da je ona na kratko stigla jutros od dva ujutru, ali da nema govora o tome da je ona stigla jutros u Mladenovac.

Predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić izjavio je da je vodovodni sistem u toj opštini stabilizovan i da svi građani tog dela Beograda, kao i visinske zone, imaju vodu, preneo je Beinfo.

„Prema izveštaju JKP ‘Mladenovac’, od jutros svi građani koji se snabdevaju sa našeg vodovoda imaju vodu. U toku dana priključićemo još dva bunara, treći bunar uključujemo krajem sedmice, tako da ćemo uspeti potpuno da stabilizujemo sistem“, istakao je Glišić.

Kako saznaje naš portal od građana Mladenovca, u trenutku objavljivanja ovog teksta voda još uvek nije stigla. Tačno je da je između dva i tri ujutru na kratko došla, ali da je opet nema.

Mladenovčanin Ilija rekao je u izjavi za Nova.rs da je tačno da delovi Mladenovca sada imaju vodu, ali da ona žuta i puna mulja. Takođe, nije tačno da je ona stigla u sve delove Mladenovca.

„Voda je žuta, kao da je mulj prisutan u njoj. U jednom delu Mladenovca ima vode, ali to nije slučaj u svim drugim naseljima, naročito ovim obodnim“, rekao je Ilija u izjavi za Nova.rs.

Građani na Fejsbuk grupi „Za bolji Mladenovac“ pišu da čitave ulice nemaju vodu poput Vuka Karadžića, 25.maja, Tozino voće, Desimira Blagojevića i drugim ulicama.

Očigledno je Glišić požurio da proglasi još jednu u nizu pobeda, u duhu opcije kojoj pripada, ali za sada stvarnost ga ozbiljno demantuje.

Podsetimo, građani Mladenovca već više od sedam dana nemaju vodu i to po najvećoj temperaturi. Nakon što su sinoć blokirali put i razišli se oko 12 sati posle ponoći, meštani su najavili ako voda ne dođe, da će potpuno blokirati grad, te da neće biti ulaska i izlaska.

„Ako razgovori ne budu urodili plodom u sredu ujutru ćemo blokirati grad u vreme kada svi budu išli na posao – niko neće moći da izađe iz Mladenovca niti da uđe. Blokiraćemo sve važne saobraćajnice, čak i alternativne puteve“, kazao je jutros Iliija za Nova.rs.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (3)