Telekom Srbija
Telekom Srbija Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Početkom novembra u velikoj sali Uprave policije u Valjevu kompanija MTS organizovala je promociju svojih usluga sa popustima za sve policajce i službenike koji imaju SBB, potvrđeno je redakciji N1 iz više izvora.

Tim povodom, naša redakcija je poslala upit načelniku valjevskog SUP-a Vladanu Jeriniću, sa pitanjima da li je tačno da je Telekom u njihovim prostrorijama održao promociju, nudeći, pri tome, velike pogodnosti zaposlenima u slučaju da iz SBB-a pređu u Telekom.

Načelnika smo pitali i po kojoj proceduri i ko je zvanično odobrio takvu promociju. Međutim, odgovori na ova pitanja nisu stigli ni posle nedelju dana.

Inače, građani Valjeva našem dopisniku su prijavljivali da su ih više puta zvali telefonom iz kompanije MTS, nudeći besplatan TV aparat u slučaju da raskinu ugovor sa SBB-om i pređu u Telekom.

Telekom Srbija vodi kampanju protiv SBB-a nudeći novim korisnicima posebne pogodnosti, ali – samo ako su prethodno imali ugovor sa SBB.

Svoje promotivne štandove sa porukom „Raskid sa SBB-om? Moguće je“ prvo su postavljali ispred poslovnica SBB, zatim su ih „ubacivali“ čak i u holove zgrada beogradskih opština, pa i na pijace u glavnom gradu.

Po gradovima su lepili plakate na kojima je poziv da se raskine ugovor sa SBB-om i kontakt telefon. Gledaoci N1 su nam ranije ispričali da im je kada su pozvali taj broj telefona, ponuđena pravna pomoć i prevoz do poslovnice, kako bi raskinuli ugovor.

BONUS VIDEO: Telekom nastavlja kampanju protiv SBB – novi štandovi u Kragujevcu, Beogradu…

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare