Opština Stari grad, MTS, kampanja protiv SBB-a, Raskid ugovora sa SBB-om, promotoreka, štand
Foto: Privatna arhiva

MTS je prethodnih dana postavio niz promotivnih štandova ispred SBB poslovnica. Kako javljaju naši čitaoci, štand su postavili i u zgradi Opštine Stari grad sa porukum: “Raskid Sa SBB-om.? Moguće je”.

Telekom nastavlja kampanju za preuzimanje korisnika SBB mreže. Nakon što su postavili štandove u holovima opština Novi Beograd i Zemun, isto su učinili i u Opštini Stari grad.

Kako je pisao N1, promotivni set postavljen je i u zgradi Glavne pošte u Takovskoj ulici, gde se pozivaju korisnici SBB da pređu u MTS.

Inače, građani su dobijali letke, telefonske pozive iz Telekoma i Yettela, a gradovi su oblepljivani plakatima sa promotivnim ponudama, koje uključuju čak preuzimanje troškova raskida ugovora.

Pročitajte još...

Pored Beograda, ovakvi štandovi uočeni su i u Kragujevcu, Zranjaninu i Subotici, o čemu se ranije zvanično oglasio i SBB.

Kompanija SBB saopštila je da je kompanija Telekom Srbija pokazala „po ko zna koji put da za njih ne važi poslovni moral, da postupaju suprotno pravilima fer konkurencije i poštene tržišne utakmice, zbog čega će kompanija SBB preduzeti pravne korake i tužiti ovu državnu kompaniju“.

„Takva praksa narušava propise iz domena oglašavanja, a sveobuhvatna kampanja koja se vodi na više frontova protiv SBB, predstavlja kršenje prakse fer poslovanja“, poručio je ranije pravni zastupnik SBB-a.

BONUS VIDEO Telekom nastavlja kampanju protiv SBB – novi štandovi u Kragujevcu, Beogradu…

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare