Foto: N1

Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) na poslednjoj sednici razmatrao je, između ostalog, i molbe Pinka, TV Happy i Studija B, za "reprogram plaćanja naknade za pružanje medijske usluge", odnosno, molbe za odobrenje dodatnog roka za plaćanje dugova. Kako je za N1 izjavila jedna od članica Saveta REM-a Judita Popović, odlučeno je da im se taj rok prolongira.

Na sednici održanoj 4. marta, Savet REM-a je razmatrao molbe Pink media grupe – TV Pink i Radio Pink, za reprogram plaćanja naknade za pružanje medijske usluge za 2022. godinu. Ova grupa je takođe tražila i reprogram plaćanja naknade za pružanje medijske usluge za 59 kablovskih primalaca medijskih usluga – 58 TV i 1 Radio za 2022. godinu.

Pročitajte još:

Jedna od tačaka na sednici Saveta REM-a bila je i molba za odobrenje dodatnog roka za plaćanje duga po osnovu naknade za pružanje medijske usluge televiziji Happy, kao i razmatranje molbe za odobrenje dodatnog roka za plaćanje duga po osnovu naknade za pružanje medijske usluge za Studio B.

„Rok plaćanja dospelog duga je prolongiran“, rekla je Popović za N1.

Dodala je i da je uobičajeno da se ostavlja dodatni rok za sve dužnike.

Zapisnik sa ove sednice trebalo bi da bude usvojen na narednoj sednici Saveta REM-a.

BONUS VIDEO: Članica Saveta REM-a Judita Popović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare