Sanitet Foto: Privatna arhiva

Nakon tvrdnji čačanskog građanskog aktiviste Pavla Jelesijevića da je vozač saniteta koji je prevezao pacijentkinju iz Čačka u ivanjičku specijalnu bolnicu za rehabilitaciju "Anemija", povezao i nekoliko paketa suhomesnatih proizvoda, oglasio se direktor ove zdravstvene ustanove Raško Pantović. On ističe za Nova.rs da je proveravao događaj prevoza pacijenta iz Čačka u tu ustanovu, te da je proverom ustanovljeno da je u pomenutim kutijama bio materijal odnosno zaštitna oprema.

Direktor ivanjičke bolnice Raško Pantović ističe za Nova.rs da je proverom došao do sledećih informacija:

„Za sada sam dobio sledeće informacije, a to su da je u kutijama bio materijal odnosno lična zaštitna oprema (ne hrana i ne lekovi) za potrebe naše ustanove“, priča direktor Pantović.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema njegovim rečima, sanitetom su toga dana transportovana dva pacijenta.

„Sa uvođenjem oba lica u vozilo, materijal je prenet u kabinu vozača. Pacijenti su bezbedno i sigurno dovezeni u našu ustanovu što su oni i u direktnom razgovoru potvrdili ,trenutno se nalaze kod nas i uspešno se rehabilituju, zbog stanja zbog koga su i upućeni u našu ustanovu. Ni u kom smislu bezbednost i zdravlje pacijenata nije bilo ugroženo“, zaključio je direktor ivanjičkog Centra za rehabilitaciju „Anemija“.

BONUS VIDEO: ČAČAK: Ko je zaboravio na otrovnu burad u centru grada?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar