Nakon tvrdnji roditelja đaka jednog odeljenja četvrtog razreda Osnovne škole "Milena Pavlović Barili" u naselju Višnjička Banja da je pevač Slobodan Radanović, čiji posinak ide u to odeljenje, upao na čas i izazvao incident, oglasila se njegova supruga, a majka dečaka Jelena Radanović. Iako smo je juče uredno pozvali i zatražili objašnjenje povodom pomenutih navoda, ona je kratko istakla da je to što je pitamo "glupost totalna" i da će naša redakcija dobiti tužbu zbog teksta o tome. Danas je ona, ipak, rešila za druge medije da objasni njihovu verziju priče o odlasku njenog supruga u školu i navodima da je prekinuo nastavu i urlao na decu.

Nakon što je naša redakcija juče objavila navode zabrinutih roditelja učenika jednog odeljenja četvrtog razreda Osnovne škole „Milena Pavlović Barili“ u naselju Višnjička Banja o bahatom ponašanju pevača Slobodana Radanovića koji je očuh dečaka koji ide u to odeljenje, svi beogradski mediji preneli su tekst o tome.

Naravno, ekipa portala juče je kontaktirala i drugu stranu, porodicu Radanović, ali je pevačev telefon bio van funkcije.

Zbog toga smo pozvali i njegovu suprugu Jelenu, a majku dečaka za kojeg drugi roditelji tvrde da je akter svih incidenata u školi, kako bi nam dala komentar na njihove navode.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, Jelena je rekla da Sloba više ne koristi taj broj telefona, kao i da se neće oglašavati povodom navoda roditelja. Zatim je rekla da je sve to „glupost totalna i miniranje“, a zapretila je i tužbom našoj redakciji ukoliko budemo pisali tekst o tome.

„Dobićete tužbu, to nije tačno, ali vi radite kako mislite i kako morate. To je glupost totalna, neka fora, neko miniranje, Sloba neće davati nikakav komentar, ali vi ako želite, pišite, šta drugo da vam kažem“, poručila je ona.

Ipak, pevačeva supruga je odlučila je da se javi novinaru „Blica“, kom je, između ostalog, i objasnila šta se dogodilo tog 27. marta i zašto je njen suprug otišao u školu koju pohađa njen stariji sin.

„Videla sam tekst. To je čista nebouloza. On je otišao u školu kako bi izmirio mog sina i jednog njegovog školskog druga. Njih dvojica se stalno svađaju, to su deca. Da li možete da zamislite Slobu koji urla i viče na decu, i da ih je preplašio? Majke sada prave dramu što je on ušao u školu, ali on nije upao na nastavu, već samo ušao u školu“, rekla je njegova supruga.

Slobodan Radanović i supruga Jelena Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Zatim je dala konkretno objašnjenje kako je njen suprug mogao da uđe u ovu vaspitno-obrazovnu ustanovu bez da ga portir prethodno legitimiše.

„Majke su napravile  haos što ga domar nije legitimisao, a on ga poznaje… Njima je sad to zabavno što je to Sloba. Pa to su deca koja imaju 10 godina, normalno je da se svađaju i mire, ali Slobina namera jeste bila samo da se dečaci izmire i lepo druže“, rekla je ona za ovaj medij.

Podsetimo, roditelji učenika iz ove beogradske škole obratili su se našoj redakciji s tvrdnjama da dečak iz tog odeljenja i njegov očuh folk pevač Slobodan Radanović „terorišu ceo razred“, te da Uprava ustanove mesecima zataškava različite incidente, među kojima je i ovaj poslednji, kada je Radanović nenajavljeno upao na čas svog posinka i urlao, vređao i pretio deci, poručujući im da niko ne sme da dira njegovo dete.

Foto: Google maps

Redakcija Nova.rs kontaktirala je juče školu, ali je direktorka bila odsutna. Sekretar škole je, međutim, uzeo kontakt telefon naše novinarke rekavši da će se direktorka javiti, ali to se nije dogodilo do objavljivanja teksta.

Ponovo smo ovog jutra kontaktirali školu, a na istaknute telefone na sajtu škole se niko nije javljao – ni portir, ni direktorka, ni sekretar škole.

BONUS VIDEO: Direktor škole iz Stare Pazove o incidentu sa učenicom i sekirom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare