Foto: Google maps

Na petlji "Ostružnica" od sutra do do 12. decembra od 9 do 15.30 časova, osim subote i nedelje, izvodiće se radovi na izradi armirano-betonskih temeljnih stopa za stubove novih portala, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Na krakovima petlje gde je dvosmeran saobraćaj u zoni radova saobraćaj će se odvijati u oba smera naizmeničnim propuštanjem, a na krakovima petlje gde je jednosmerni saobraćaj, sa smanjenom brzinom kretanja na 40km/č.

Vertikalne saobraćajna signalizacija za obezbeđenje radnog prostora na kraju radnog dana se uklanja.

Kneževići – Bela Zemlja – Užice, kod petlje Sušica, do 4. decembra radovi na sanaciji nadvožnjaka „Kneževići“ (VI faza). Saobraćaj se preusmerava preko novoizgrađene devijacije.

Lis-Arilje, obustava saobraćaj na mostu preko Kravaričke reke zbog oštećenja pločastog propusta. Alternativni putni pravci: Lis-Lučani-Kratovska stena – Požega -Arilje i Lis-Guča (Turica) -Ivanjica -Arilje.

Na teritorija Kruševca, na državnim putevima I i II reda postavljena je saobraćajna signalizacija zabrane saobraćaja za kamione sa prikolicom i šlepere u vreme snežnih padavina: Jošanička Banja-Grčak, Vrnjci-Stanišinci-Grčak, Dobre Vode-Stanišinci i Brzeće-Kopaonik.

Prema informacijama Uprave granične policije:

-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,

-na graničnim prelazima Batrovci i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar