Zoran Đinđić Foto:EPA PHOTO/SRDJAN SUKI

Univerzitet u Novom Sadu saopštio je da je objavio javne konkurse za predlaganje kandidata za godišnje nagrade "Dr Zoran Đinđić" za mlade naučnike i istraživače za školsku 2022/2023. godinu i za najbolji završni rad na osnovnim i master akademskim studijama iz oblasti filozofskih i socioloških nauka za školsku 2022/2023.

Godišnje nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mlade naučnike i istraživače dodeljuju se najboljim mladim naučnicima i istraživačima sa teritorije Vojvodine za izuzetne rezultate u oblasti nauke i istraživačkog rada.

Nagrade se dodeljuju jednom godišnje za školsku godinu koja prethodi raspisivanju konkursa. Dobitnicima nagrade dodeljuje se diploma i novčana nagrada. Kandidati za nagrade su lica u radnom odnosu u naučnoistraživačkoj organizaciji sa sedištem na teritoriji Vojvodine, koji samostalno podnose prijavu.

Pročitajte još

Godišnja nagrada „Dr Zoran Đinđić“ za najbolji završni rad na osnovnim i master akademskim studijama iz oblasti filozofskih i socioloških nauka dodeljuje se autoru odbranjenog završnog rada na osnovnim i master akademskim studijama iz oblasti filozofskih i socioloških nauka.

Dobitniku nagrade dodeljuje se diploma i novčana nagrada, a predloge za dodelu nagrade podnose fakulteti sa univerziteta čiji su osnivači Republika Srbija ili Autonomna Pokrajina Vojvodina.

Poziv za predlaganje kandidata za dodelu nagradeza najbolji završni rad na osnovnim i master akademskim studijama iz oblasti filozofskih i socioloških nauka otvoren je do 24. novembra, a za predlaganje kandidata za dodelu nagradu za mlade naučnike i istraživače otvoren do 27. novembra.

BONUS VIDEO „Studenti protiv nasilja“ obnavljaju mural posvećen Zoranu Đinđiću (FOTO)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar