U ponedeljak u novinama "Nova" pročitajte kako Vučić pokušava da obezbedi još jednu pobedu na izborima kršenjem izbornih pravila u tekstu "Kampanja još nije počela, a Vučić već krade izbore".

„Ne mislim da ovim što rade u poslednjih nekoliko dana mogu posebno da povećaju prednost. Ovo im zapravo koristi da učvrste ono što su do sada izgradili. U pitanju je potvrđivanje onoga što već postoji – nepravilnosti izborne trke“, objašnjava za „Novu“ Dušan Spasojević, profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu.

„Nemamo još mnogo šansi, moramo da menjamo lošu vlast“ kaže rediteljka Milica Kralj za „Novu“.

„Ostaje sad ili kuknjava, a ne vredi kukati za propuštenim šansama ili promena načina Borbe“, priča rediteljka i dodaje da je zato odlučila da se prijavi za kontrolora na izborima.

„Nova“ je istraživala zašto je meso toliko skupo. Kilogram junetine teško može da se nađe ispod 1.000 dinara, a tek nas očekuje poskupljenje svinjskog mesa čija je cena zamrznuta do maja.

„Ukoliko se bude nastavila situacija sa zamrzavanjem cena, lako može doći do nestašica jer proizvođači neće želeti da proizvode, ukoliko dođe do još veće inflacije„, tvrdi ekonomista Vojislav Stanković.

„Nova“ saznaje da će Dritan Abazović, lider Građanskog pokreta URA prvo ponuditi Socijalističkoj narodnoj partiji Vladimir Jokovića i manjinskim partijama dogovor o formiranju manjinske vlade.

Ekskluzivno objavljujemo odlomak iz autobiografije glumice Mire Furlan „Voli me više od svega na svijetu“ u kojem se glumica obraća svojem sinu Marku.

Nakon što su huligani na utakmici vaterpolo kluba Crvena Zvezda izvređali trenera Mirka Vičevića, za „Novu“ je reagovao Danilo Ikodinović, nekadašnji saigrač Vičevića.

„Kad god je frka, svaka vlast na Balkanu, a pogotovo radikalska poseže za tim. Jer ovo nisu naprednjaci, već radikali. Oni odmah posežu za nacionalizmom. Odvratno“, kaže legendarni vaterpolista.

Bonus video – Sigurni glasovi SNS

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar