U novinama "Nova" u ponedeljak pročitajte, još nema potvrde šta se desilo sa vođom kavačkog klana: Misterija Zvicer - Smrt na stend baju.

Priču o sudbini vođe kavačkog klana juče kasno su zakomplikovale nove informacije iz nezvaničnih policijskih izvora prema kojima ubijeni muškarac u Panami fizički ne liči na Radoja Zvicera.

On može biti ubijen, a da članovi njegovog klana to skrivaju iz nekakvog razloga„, kaže kriminolog Dobrivoje Radovanović.

Akademik Ljubomir Simović poručuje: Za pesnika je opasnije kada ga vlast podržava, nego da ga progoni.

„Povodom odlikovanja velikog pisca časopis ‘Gradac’ mu je posvetio najnovije izdanje gde donosi poeziju, eseje i razgovore sa Simovićem, i tekstove o njegovom delu renomiranih autora poput Jovana Hristića, Zorana Gluščevića, Branka Kukića, Svetislava Basare, Vladislave Gordić Petković.…“.

Šest meseci od izbora, a još nema nove izvršne vlasti: „Vlada koju ćemo najduže čekati, a izgleda da nam nije ni potrebna„.

Izvesno je da će formiranje trećeg kabineta Ane Brnabić nadmašiti rekord iz 1998, kada se na vladu Mirka Marjanovića čekalo 184 dana.

Svet u šoku, 174 navijača izgubila život na stadionu.

Na fudbalskom meču u Indoneziji je došlo do nezapamćenog stradanja nakon što je po završetku meča nastao haos koji je rezultirao velikim brojem izgubljenih života, a preko 200 ljudi je povređeno. Poginula su i dva policajca.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO – Izbori u BiH – Tanja Topić: Izbori donose iznenađenje na političkoj sceni?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar