Novine "Nova" u četvrtak pišu o pet ključnih tačaka proevropske opozicije.

Formiranje jedne zajedničke liste ili više ideološki srodnih lista zavisiće od očekivanog najboljeg rezultata za pobedu na predstojećim izborima, a potpisnici su se obavezali da neće biti mogućnost koalicija, davanja prećutne ili manjinske podrške i saradnje sa SNS i SPS.

Koopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović izjavio je u emisiji N1 „Studio Live“ da će deo opozicije, koji je potpisao „Dogovor za pobedu“, ukoliko izbori budu u decembru, izaći na jednoj listi – „Srbija protiv nasilja“.

List prenosi i odgovor lidera Pokreta Srbija Centar: Ponoš: On misli da su tenkovi čvarci, pa da se tope

„Na zarade u ‘Beogradskom metrou’ otišlo 700.000 evra“, naslov je priče o misterioznim putnim troškovima i dnevnicama gradskog preduzeća.

Firma, prema izveštajima posluje „u plusu“, iako niko ne zna koje usluge pruža, jer metro još nemamo, a ne znamo ni kada ćemo ga dobiti.

U tekstu „Dohrana za bebe u Srbiji skuplja nego u Nemačkoj“, uporedili smo koliko koštaju ove namirnice kod nas i u jednoj od najrazvijenijih zemalja EU i ispostavilo se da naše mame za najmanje pakovanje plaćaju čak 180 dinara više.

Saznaćete i zašto se najbolji srpski teniser našao u nesvakidašnjoj situaciji: „Novaka teraju iz Beograda“.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO