U novinama "Nova" pročitajte zašto je među naprednjacima zavladala panika pa se, posle Nikolića, okreću i Šešelju koji je najavio da će nastupiti sa SNS na beogradskim i lokalnim izborima u unutrašnjosti Srbije, a da je spreman da podrži i vladajuću koaliciju u Skupštini Srbije.

„Nova“ otkriva šta je iza zatvorenih vrata dogovoreno u Briselu u tekstu „Kurti prihvatio ZSO, Vučić spreman da potpiše sporazum posle izbora“.

Predsednik Srbije prihvatio je sve uključujući i potpisivanje sporazuma, ali ne sa Kurtijem na istom dokumentu i predložio da predsednik Francuske Emanuel Makron dođe u Beograd u narednih mesec i po dana, što se poklapa sa periodom predizborne kampanje, navode diplomatski izvori „Nove“.

Lider Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić za „Novu“ kaže da pored osvajanja vlasti u Beogradu postoji i šansa za promenu vlasti u Srbiji.

On navodi da će odgovarati svi oni koji su se u poslednjih 11 godina bavili korupcijom i kriminalom.

U planu su milionske subvencije za 130 objekata za Ekspo 2027, a država će davati i do 20 odsto vrednosti investicija u hotele sa tri, četiri ili pet zvezdica. Postoji opravdana sumnja da će ti poslovi biti netransparentni, odnosno da će biti prilika za zaradu firmi bliskih vlastima.

U tekstu „Poslovno carstvo Hamasa teško milijardu dolara“ čitajte o tome kako su palestinski militanti jedna od najbogatijih terorističkih grupa na svetu. Uglavnom žive lagodno u Kataru, a novac obrću preko luksuznih stanova u Turskoj.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO – Zagrevanje: Prve tenzije zbog kontrolora izbora

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare