Foto: Nova.rs

Novi izdanje lista "Nova" sutra vas čeka na kioscima, a u njemu možete pročitati analizu spiska ličnosti koje su potpisale peteciju podrške predsedniku Vučiću. Na njemu se najviše istakao estradni umetnik i novopečeni pisac Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Tokom devetogodišnje vladavine uspeo je da preuzme kontrolu nad svakim aspektom društveno-političkog života, ali nije dobio istinsku podršku ljudi od integriteta, znanja i zvanja“, ističe se u novom broju „Nove“.

Očekuje vas i veliki intervju sa Sandom Rašković Ivić, potpredsednicom Narodne stranke, koja je ocenila da bi afera Belivuk mogla ozbiljno da uzdrma režim.

Pod naslovom „Ne damo da se ‘Zaboravljena deca Srbije’ zaborave“, novine „Nova“ donose i intervju sa Snežanom Lazarević, jednom od autorki izveštaja koji je pre mesec dana potresao Srbiju istinom o stanju u ustanovama socijalne zaštite, gde su smeštane deca sa problemima u razvoju.

Redakcija „Nove“ istraživala je izgradnju spalionice u Vinči, koja treba da počne sa radom za godinu dana. Ovu priču možete čitati pod naslovom „Kupovaćemo otpad ako ga ne budemo razvrstavali“. 

Za „Novu“ je ekskluzivno govorio Damir Mikec, osvajač prve medalje za Srbiju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama. Ispričao nam je kako je tekao njegov put do olimpijskog srebra, a pevačica Ana Bebić je pričala o svojoj porodici i karijeri, koju je, kako kaže, zapostavila zbog porodičnih obaveza.

Novi broj lista „Nova“ potražite na kioscima širom Srbije!

BONUS VIDEO Predsednik koji ne mari za činjenice

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare