Nova, naslovna za ponedeljak. 28. mart 2022. broj 229, dnevne novine Nova, dnevni list Nova Nova.rs
Foto: Nova.rs

U novinama "Nova" u ponedeljak pročitajte - kako je Vučić od sopstvene kampanje napravio "Potemkinova sela", kao i koliko je lažnu propagandu o napretku, izgradnji i prosperitetu uoči izborne trke, unapredio i podigao na znatno viši nivo, u odnosu na svoje prethodnike.

„Zaslužili smo bolje, ako ni zbog čega drugog, onda zbog onog što smo sve poslednjih decenija istrpeli“, kazao je u intervjuu za „Novu“ istaknuti glumac i prvak Narodnog pozorišta Tihomir Stanić.

On je takođe otkrio zašto je odlučio da se politički angažuje, ali i zašto je njegov izbor bio prof Vladeta Janković.

„Njegova odmerenost i nivo komunikacije su garancija da ni jedna dobra ideja neće biti zanemarena i da će se sve odluke donositi promišljeno i potkrepljeno argumentima“, kazao je Stanić.

Zašto radovi na poboljšanju kapaciteta zdravstvenih ustanova nisu skratili liste čekanja, tema je kojom se „Nova“ takođe bavila u najnovijem broju. Takođe, saznajte u kojima bolnicama su najduže liste čekanja, ali i koji su pacijenti najugroženiji.

Za „Novu“ govori i jedan od istaknutijih novinara mlađe generacije Adam Santovac, autor novog dokumentarnog fiolma „Ana je tu“, gde se podobno bavio likom i delom premijerke Ane Brnabić.

Takođe, čitajte i šta poznata beogradska glumica Dragana Varagić misli o ulozi kraljice Elizabete koja joj je dodeljena u u predstavi Beogradskog dramskog pozorišta.

Saznajte koje su najtraženije frizure u 2022, kao i da li će estradni umetnici u Srbiji, ovog leta,  konačno izaći iz korona krize, io gde su nastupi zakazani i po nekoliko meseci unapred.

****

Dodatak „Decenija vlasti“ na 32 strane uz broj od ponedeljka 28. marta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar