Sportsko-društeveni dan (i noć) na Nova.rs kao nijedan do sada. Već ste navikli na blogove uživo na našem portalu, ali je ono što smo vam pripremili za petak i subotu ipak nešto neviđeno.

Čeka vas više od 12 sati uživo izveštavanja na Nova.rs, kako sa lica mesta, i to iz Pariza i sa ulica Beograda, tako i iz redakcije.

Sve je počelo najboljim na svetu i završiće se najboljim na svetu.

Novak Đoković od 14.45 igra protiv Karlosa Alkaraza polufinale Rolan Garosa i ovaj duel su svi isčekivali od trenutka od kada je objavljen žreb.

Svih prethodnih dana, kao i do kraja grend slem turnira, sa lica mesta iz Pariza izveštava naš Miodrag Dimitrijević, kako bi najtačnije, najbolje i najzanimljivije detalje mogli da čitate i gledate na Nova.rs.

Dan će se nastaviti izveštavanjem sa ulica Beograda, na kojima će reke ljudi šestu nedelju zaredom šetati mirno i dostojanstveno na protestu „Srbija protiv nasilja“. Ekipa Nova.rs ponovo će biti sa građanima na ulici, razgovaraćemo sa organizatorima skupa i prenositi iz minuta u minut sve važne događaje sa protesta. Na našem blogu, kao i do sada, imaćete priliku da vidite najbolje video snimke i fotografije sa skupa „Srbija protiv nasilja“.

Veče je opet rezervisano za sport i novi blog uživo, jer su pred Nikolom Jokićem još dva koraka do istorije i večnosti.

Srpski centar predvodi Denver Nagetse u velikom NBA finalu, a od 2.30 je na programu četvrta utakmica protiv Majami Hita, opet na Floridi kao i prethodna.

Jokić i družina vode sa 2-1 u pobedama i još dva trijumfa ih dele od šampionskog prstenja.

I taj meč bićete u prilici da pratite na portalu Nova.rs sa svim pratećim detaljima i zanimljivostima tokom cele noći i subotnjeg jutra.

Da li će Jokić zakoračiti ka NBA tituli, da li će Novak iskoračiti ka teniskoj večnosti, kako će biti ovog petka na ulicama Beograda?

Nova.rs – vaše mesto da iz minuta u minut pratite i saznate sve što vas zanima.

Bonus video: Finale pre finala na Rolan Garosu: Đoković i Alkaraz – susret iskustva i mladosti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar