Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Na poplavu i havariju koja se jutros dogodila u Kraljice Marije, Nova.rs je pravovremeno upozoravala kako javnost, tako i čelnike Grada. Na naše konstatacije da je ulica nakon renoviranja u katastrofalnom stanju, tadašnji zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je da je to samo naše mišljenje. Ko je bio u pravu, Beograđani su jutros mogli da vide kada su sandale zamenili ribarskim čizmama.

Rekonstrukcija Ulice 27. marta, umesto tri meseca kako je isprva najavljivano, trajala je skoro godinu dana, a pojedini njeni delovi počeli su da se urušavaju neposredno nakon rekonstrukcije.

Građani koji kroz tu ulicu svakodnevno prolaze govorili su za Nova.rs da u toku radova nisu mogli da šetaju niti da se parkiraju, a oni koji tu žive bili su izloženi buci i čestim nestancima vode.

S obzirom na to kakvi su rezultati radova, oni su istakli da muke nisu vredele i da je sve loše urađeno. Upozoravali su na šahte, betonske kocke koje propadaju, ali čelnici Grada sve su to negirali.

Prilikom jednog od retkih razgovora sa Goran Vesićem, jer je on neretko odbijao da odgovara na pitanja koja mu ne idu u prilog, kratko je odgovorio novinaru Nova.rs Peru Jovoviću da su naše konstatacije „samo naše mišljenje“.

Da naša kritika nije bila zlonamerna, već pravovremena i objektivna potvrđuju slike Beograda koji je jutro dočekao okupan suncem, ali i poplavom – iako kiše nigde i nije bilo. Bilo je samo nemara, nerada i toksičnih komentara koji nisu uvažavali mišljenje novinara.

Bonus video: Posledice poplave u ulici Kraljice Marije

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar