U novinama „Nova“, u četvrtak, pročitajte: Svi peru ruke od Parezanovića i Stefanovića, niko ne sme da pokrene istragu o saradnji s narko-klanom; Optimistične prognoze bankara: Kamate bi trebalo da padnu do kraja godine. Ispovest Ranke Kašiković, žene koja trpi progon jer nije htela na miting SNS.

Lokalni izbori mogli bi da promene sliku u još dva velika grada: SNS će u Novom Sadu i Nišu pokušati da se sakrije iza imena predsednika Srbije.

Decembarski izbori pokazali da je razlika u glasovima između vlasti i opozicije u Novom Sadu jedan ili dva procenta, dok je u Nišu SNS osvojio 55.000 glasova, lista „Srbija protiv nasilja“ 40.000, a koalicija NADA 7.300.

Ranka Kašiković, nakon mobinga na poslu, mora da se bori i sa partijskim pravosuđem: Nije htela na miting SNS, a sad i sud stao na stranu vlasti.

Sudija Jelena Petrik Popović donela međupresudu, kojom je praktično najavila da će odbiti Rankin zahtev da joj se isplati naknada, jer joj se zdravstveno stanje pogoršalo zbog mobinga koji je trpela na poslu.

Niko ne istražuje veze bivšeg ministra i šefa BIA sa narko-klanom Darka Šarića: Svi peru ruke od Stefanovića i Parezanovića.

Dok policija nije želela da podnese krivičnu prijavu protiv njih, već ih je u istoj samo pomenula, tužilaštvo se na te navode pravilo slepo, uz tvrdnje da policija nije dostavila dokaze koji bi potkrepili navode u prijavi.

Optimistična predviđanja bankara na Biznis forumu na Kopaoniku: Kamate bi trebalo da padnu krajem godine.

S obzirom na to da je inflacija svuda u padu, sasvim je očekivan i pad kamatnih stopa, kaže Nikola Stamenković, član IO Erste banke.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar