Novine "Nova", u vikend izdanju, ekskluzivno objavljuju poslednje poruke koje je Ana Volš, pre nestanka, poslala majci.

Milanka Ljubičić, majka nestale Beograđanke, za „Novu“ otkriva da joj se ćerka samo nekoliko dana pre nestanka žalila da ima probleme sa suprugom Brajanom oko dece.

List piše da Evropski parlament traži istragu o radu komesara za proširenje Olivera Varheljija, a pojedini evroparlamentarci navode za „Novu“ da je Varhelji umanjivao neuspehe Srbije da sprovede reforme i da je tražio od ljudi, koji su u njegovim direktoratima, da se ulepšavaju izveštaji o napretku država kandidata.

U tekstu „Ekonomska pobeda preko leđa građana“ ekonomisti objašnjavaju kako će istorijski uspeh zemlje, kako je prodaju hartija od vrednosti predstavio ministar finansija Siniša Mali, udariti sve po džepu, jer ćemo morati da plaćamo visoke kamate.

„Budva je Las Vegas za istopolne parove iz Srbije“ objašnjava za „Novu“ Žana Kapa, matičarka za gej venčanja, iz najpoznatijeg crnogorskog letovališta.

„Nova“ podseća kako je pre pola veka izgledao nesvakidašnji doček poznate svetske glumice u beogradskom SKC: „Peđa Isus i Lepenci dočekali Đinu Lolobriđidu“.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Vučić: Spremni smo da prihvatimo sporazum o Kosovu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar