List "Nova" u broju od četvrtka objavljuje da je usled opšteg kolapsa u enegetskom sistemu Srbije, kompanija čiji je izvršni direktor Bojan Kisić, brat ministarka Darije Kisić, dobila je ugovor od EPS, vredan ukupno 211 miliona dinara.

List objašnjava da je u pitanju posao “proširenja sistema za integrisanu komunikaciju na površinskom kopu”.

U tekstu pod naslovom “Siniša Mali definitivno plagijator” „Nova“ donosi detalje o odluci Senata univerziteta u Beogradu da jednoglasno poništi doktorsku disertaciju ministru finansija.

„Nova” prenosi i najnovije optužbe potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinika Tepić da su kćerke firme „Telekoma“ isplatile milione evra Acu Đukanoviću i Vladimiru Bebi Popoviću.

U tekstu „Marjan Rističević i poslanici SNS drže lekciju EU o ljudskim pravima“ list piše o novoj lakrdiji sa najvišim zakonodavnim telom države Srbije, pošto je nekoliko poslanika vladajuće koalcije podnelo predlog za rezoluciju o policijskoj brutalnosti na protestima u zemljama Evropske unije, ignorišući pri tome brutalnosti policije na nedavnim blokadama u Srbiji.

List donosi i priču porodice iz Zrenjanina, koja se sa bebom smrazava u hladnom stanu, iako redovno plaćaju centralno grejanje lokalnoj toplani.

U intervju za „Novu“ Lepa Brena priča kako se umorila od odmora i najavljuje da planira novi biznis.

„Nova“ donosi i predlog zdravog jelovnika za decu koji će da im ojača imunitet, ali i spisak sedam kljčnih razloga zašto treba da odete na skijanje.

BONUS VIDEO: Podcast DLZ i Dragana Pećo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare