Novine "Nova“, od srede, objavljuju kako će "Beograd na vodi" preuzeti Beogradski sajam da bi na tom prostoru mogao da bude sagrađen stambeni kompleks.

List prenosi saznanja Centra za lokalnu samoupravu da će u narednim nedeljama Vlada objaviti privatizaciju kompanije „Beogradski sajam d.o.o.“, u kojoj je država Srbija trenutno jedini vlasnik, a verovatni kupac će biti „Beograd na vodi d.o.o.“, u kome država ima 32 odsto vlasništva.

„Budućnost Srba spakovana u kofere“ naslov je reportaže iz Zubinog Potoka, gde žitelje poslednjih meseci posebno brine izgradnja baze kosovske policije i eksproprijacija zemljišta.

„Nova“ objavljuje i ispovest Beograđanke, koja ima problem da u glavnom gradu nađe stan za iznajmljivanje jer se stanodavci boje da kao samohrana majka neće moći da plaća rentu: “Stanodavci mi govore da primaju pse i mačke, ali ne i žene sa bebama“.

„Svaka moja rana, ogrebotina i modrica pripadala je i Blanš“ priča za „Novu“ Branka Katić o ulozi u predstavi „Tramvaj zvani želja“, za koju je dobila godišnju nagradu Beogradskog dramoskog pozorišta.

Pod naslovom „Vodiće se veliki rat za srpsku ’jedinicu’“ novine analiziraju ko su najbolji mladi fudbalski golmani u Srbiji, na koje bi mogao da računa selektor Dragan Stojković.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Ljubinka Milinčić i Borko Stefanović: Da li bi Rusija prihvatila zaokret Srbije?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar