Foto: Instagram/newsmaxadriabg

"To što ćete stajati u istom redu bolesni sa zdravim, što je jedini anesteziolog koji se usuđuje da priča plakao, što bi trebalo da zaboravite na lekarsku pomoć ako nemate kovid - ne znači da je sistem pukao", ironično je poručila novinarka Jelena Obućina.

U trenutku kad nas i dalje ubeđuju da je sve pod kontrolom, a mi vidimo da nije – Obućina je sabrala situaciju praveći efektan uvod za pregled još jednog crnog dana u Srbiji.

Pročitajte još:

„To što vas sa senkama na plućima vraćaju kući, ne znači da je sistem pukao. To što je lekarima ukinut kontrolni test, što je jedini anesteziolog koji se usuđuje da priča plakao, što negovateljice predškolskih ustanova idu na ispomoć, ne znači da je sistem pukao. Čak i to što bi trebalo da zaboravite na lekarsku pomoć, ako nemate kovid, ne znači da je sistem pukao. Znači samo da ste gledali oko sebe i da osim smrti, redova, bolesti i otkaza ne vidite ništa. Ni lepo, ni uzvišeno, a nije da vam nije ponuđeno“, ironično je izgovorila Jelena Obućina praveći uvod u „Pregled dana“ NewsMax Adrije na televiziji Nova S.

U nastavku, ponudila je „alternativu“ – pogledajte kakvu.

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram