Letnji vašar u Novom Pazaru Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Jutros je otvoren Letnji vašar, najveća privredno turistička manifestacija, ne samo u Novom Pazaru već i šire. Od danas pa u narednih pet dana posetioci će biti u prilici da po povoljnim cenama, i uz velike popuste koje su izlagači pripremili, pazare robu široke potrošnje.

Poslednje pripreme su obavljene još juče a već danas počele su gužve u sportskoj dvorani Pendik i oko nje, gde se tradicionalno održava Letnji vašar u Novom Pazaru.

Zakupci izložbeno-prodajnog prostora i štandova očekuju rekordnu posećenost. Kako su nam rekli željno su iščekivali povratak Vašara, nakon dve godine pauze izazvane pandemijom.

Letnji vašar u Novom Pazaru Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Među izlagačima su firme iz Novog Pazara ali i Sjenice, te brojnih gradova Srbije. Privrednici koji na vašaru učestvuju od njegovog osnivanja i ove godine pripremili su bogat asortiman i brojna sniženja.

Na vašaru izlaže više od 50 renomiranih Pazarskih proivođača džinsa, obuće, donjeg veša i ostalih proizvođača.

Letnji vašar u Novom Pazaru Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Na štandovima na kojima izlažu, pazarski privrednici prodaju svoje proizvode po neverovatno niskim cenama, pa se tako mogu naći farmerice od 500 do 1.000 dinara i cipele po ceni do 2.500 dinara.

Organizatori najveću posetu očekuju za dane vikenda, a već sada su primetni kupci iz gradova u okruženju.

Letnju Vašar traje do utorka, 23. avgusta, a radno vreme je od 10h do 21h.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar