Foto:infovranjske.rs/FB

Nedavno smenjena upravnica Doma zdravlja u Vranju, sada načelnica Dečjeg odeljenja Jadranka Ajanović, ponovo je hit na društenim mrežama i izaziva podsmeh koji Vranje odavno nije doživelo.

Pročitajte još:

Naime, pošto je, kako pišu Infovranjske, zaposlila sina i još po nekog, započela zidanje stambene zgrade, Ajanović sada blista i u pravopisnom smislu.

Neko je uslikao čudno obaveštenje koje je skoro dočekalo posetioce Dečjeg odeljenja, čiji pravopis zaista izaziva smeh širom Srbije, jer je obaveštenje za roditelje postalo, zaista, viralni hit.

„Mole se roditelji da je obavezno nošenje maske prilikom ulaska u dečijem dispanzeru uprotiv biće vraćeni“, piše u obaveštenju za korisnike Dečjeg.

Sad, možda to nije ni pisala doktorka Ajanović, ali tu je njen pečat i potpis, pa je čudno kako joj bar nije zasmetala ova čudna mešavina jezika, koji svakako nije ni srpski, ni vranjski, ni makedonski, ni…

Ali, još je tužnije da je Ajanović bila prinuđena da u drugoj godini pandemije koronavirusa pismeno traži od građana da se drže zakona. Ali, bilo kako bilo, Vranjanci će još jednom biti na stubu srama, jer niko u Srbiji ne zna ko je Jadranka Ajanović, pišu Infovranjske.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (7)