Foto: Društvene mreže

Ružica, majka preminulog dečaka (16) iz Kruševca koji je umro od posledica korona virusa, kaže za Nova.rs da su dečaka našli u utorak ujutru kako leži pored kreveta, a lekari su samo mogli da konstatuju smrt. Majka kaže da njen sin od 15. oktobra bio u izolaciji, jer se prvo otac zarazio, a potom i on i sestra.

„Moj sin je bio zdravo dete. Nakon što se moj muž zarazio, ubrzo su se testirali i ćerka (21) i sin. Oboje su bili pozitivni. Lekari su nam dali terapiju, ali on nije mogao ništa da proguta. Kako bi nešto uzeo, odmah bi povratio. Samo mi je govrio da mu je muka i da ne može da spava. Zadnja tri dana mu se javljala i temperatura i kašljao je“, priča majka Ružica.

Ona kaže da ih je u utorak ujutru probudila ćerka koja ih je pozvala da vide dečaka jer je ležao nepomično pored kreveta.

„Dete je bilo zdravo. Ne znam šta da vam kažem. Čekamo obdukciju“, kaže ova majka.

Ona kaže da su osim nje i ostali ukućani u lošem stanju. Ispričala je da ćerka morada da ide da primi infuziju.

Iz Hemijsko-tehničke škole u Kruševcu koju je pohađao tinejdžer, kažu da oni me znaju da li je dečak imao korona virus, jer još nemaju zvanične podatke o tome.

„Mi od roditelja dobijamo informacije da li su deca pozitivna ili nisu. Njegov razredni starešina me je obavestio o tome da je dečak u kućnoj izolaciji jer mu je otac pozitivan. Učenik se izolovao 12. oktobra i od tada se njegovi roditelji nisu nikome javljali“, kažu iz ove škole.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare