Radnici Linglonga: Na 36 stepeni bez vode, da li je ovo logor ili gradilište
Foto: N1

Kompanija Linglong je potvrdila da je prilikom obavljanja poslova na građevini došlo do incidenta kada je teže povređen zaposleni podizvođača "China First Highway Engineering".

„Povređenom licu je odmah ukazana prva pomoć, nakon čega je isti prebačen u zrenjaninski urgentni centar gde mu je utvrđena povreda ruke. U ovom trenutku, po prijavi Linglonga i China First-a, vodi se istraga nadležnih državnih organa kojima Linglong pruža punu podršku u utvrđivanju konkretnih uzroka predmetnog incidenta. Građevinske operacije na pomenutoj lokaciji su zaustavljene kako bi se sprovela istraga nadležnih organa i svim zaposlenima omogućila ponovna bezbednosna obuka“, kaže se u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ

Kako prenosi N1, kompanija Linglong „ističe da joj je zdravlje i sigurnost njenih zaposlenih kao i zaposlenih svih naših partnerskih preduzeća na prvom mestu“, i da će povređenom i njegovom poslodavcu pružiti svaku vrstu podrške i pomoći radi uklanjanja posledica ovog nesrećnog slučaja, te da će nakon izvršenja istrage, po potrebi, podržati partnera „China First“ u preduzimanju dodatnih mera kako bi se u budućnosti predupredili ovakvi nemili događaji.

BONUS VIDEO Protest i u Zrenjaninu, blokada puta kod Linglonga od 18 do 20h

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar